Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (3.36 secunde)
Al doilea este Barroso, care nu si-a aparat bugetul, desi era sustinut si de votul Parlamentului European, aliniindu-se in spatele lui Van Rompuy.
Sigur, ar mai fi de vazut cine e ilinoaica aia si ce hal de cadouri sunt astea:aparat foto Samsung si oglinda de poseta.
Iar singura diferenta pe care vicepremierul o vede intre Romania de acum si Romania "redesenata" este aceea ca intregului aparat birocratic local si judetean i se adauga inca unul la fel de stufos, dar care, in mod paradoxal, este menit sa simplifice lucrurile:
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu, un sofer aflat in trafic a anuntat la numarul de urgenta 112 ca a vazut fum iesind de la un elicoptersi, tot in zona a vazut inca un aparat care survola.
"Ieri insa a aparut (din partea aceluiasi aparat pesedist de propaganda online) pe Facebook o explicatie care, daca ar fi adevarata, ar putea justifica razgandirea nocturna a lui Ponta devenit o victima a interesului de stat.
• Problema e daca e in USL sau nu, poate fi senator la Sorin Ovidiu Vantu sau la Loterie • Multi din PSD, mai suspiciosi decat mine, spun ca SRS vorbeste cu voie, e bagat asa in fata, dar e aparat de conducerea PNL.
Si uite ce a patit Adrian Nastase In timp ce Ponta lupta si lupta sa coabiteze, in numele "stabilitatii" tarii Traian Basescu si-a aparat din nou sambata cauza electorala - referendumul pentru Parlament unicameral - atacandu-i inca o data pe liderii USL, fara a-i nominaliza insa.
Traian Vuia a reusit performanta de a ridica de la sol primul aparat de zbor mai greu decat aerul, cu mijloace de bord in exclusivitate proprii, la Montesson, in Franta, pe 18 martie 1906.
Dar nu este acesta felul meu de-a fi, iar cei care m-au cunoscut personal pot depune marturie ca nu spun vorbe mari", s-a aparat aceasta.
Dupa ardoarea cu care basescu l-a aparat pe Opris, devine evident ca NU EL este seful. Bine, nu este nici Opris.
Discuta domnul presedinte Traian Basescu, foarte mult in ultima perioada, despre statul de drept, despre cum trebuie acesta aparat de interesele oculte ale ,,celorlalti’’, despre sacrificiu, corectitudine si interese superioare, de ai impresia, la un moment-dat, ca domnia sa este singurul care apara tara aceasta si poporul de haos.
In ultimele zile, dintr-o anumita parte a spatiului media am fost bombardati cu multe soparle lansate de un aparat de propaganda si manipulare pe care l-am mai vazut la munca, la o asemenea turatie, doar in 2012.
Ceea ce fac acum domnii Blaga, Iohannis si Basescu nu este altceva decat incercarea de a construi un aparat de propaganda care sa transmita incontinuu mesaje negative la adresa nominalizarii Romaniei si sa dezinformeze cu privire la portofoliul pe care Romania l-ar putea ocupa, aducand, si in acest mod, deservicii majore si afectandu-ne, evident, sansele sa obtinem o functie importanta in Comisia Europeana.
Ce avem de aparat? Saracia? Coruptia generalizata? Excluderea sociala? Discriminarile de tot felul? Inechitatile? Bogatia celor cativa? Profiturile multinationalelor? Poate ca inainte sacrificiile au avut sens:
Insa, in opinia mea, regandirea sistemului de salarizare si rezolvarea conflictului de natura sociala dintre Guvern si bugetari nu trebuie sa scape din vedere un aspect crucial: cresterea calitatii serviciilor oferite de functionari si profesionalizarea reala a intregului aparat administrativ.
Oamenii politici, autoritatile si cetatenii din tara noastra au folosit prilejul acestei zile pentru omagierea tuturor acelora care, in decursul zbuciumatei noastre istorii, au aparat, la nevoie chiar cu jertfa suprema a vietii, libertatea, independenta, suveranitatea si continuitatea statului si a natiunii romane.
Alina Gorghiu are o pozitie greu de aparat. Autoritatea ei de lider PNL este in aceste zile la punctul cel mai de jos de cind a preluat sefia partidului.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Asta inseamna ca tot ce trebuie modificat se poate face doar "tehnic", fara a fi nevoie de alt aparat, bancile cheltuind in plus doar pentru suportul informatic.
In acest context, pentru introducerea acestui aparat se estimeaza cheltuieli de aproximativ 300.000 de lei pe animal. "In Romania nu exista nici pana la ora actuala o fabrica producatoare de microcipuri”, ne-a informat dr.
google-analytics.com